Om Creative Friends

Passionerade och produktiva

Creative friends är en glad och personlig reklambyrå i Norrköping med bred erfarenhet inom reklam och kommunikation. Vi är visionärer som älskar det vi gör, och vi älskar när våra uppdragsgivare är lika passionerade för sin sak.

Creative friends hjälper företag och organisationer att hitta smarta, effektiva lösningar från idé och koncept till färdig produkt. Vi tar ett helhetsgrepp om produktionerna och har ett stort nätverk av fotografer, illustratörer och skribenter som kompletterar vår kompetens. Genom att vara en liten och effektiv organisation kommer vi snabbt från start till mål.

Vi skapar logotyper och identitetsprogram, informationsmaterial, böcker och magasin, kampanjer, illustrationer och hemsidor. Men också utställningar, skyltningar och utsmyckningsuppdrag.

Creative friends drivs som en del av Mediakontoret, ett modernt digitaltryckeri med produktion av trycksaker på papper och storformatsprodukter som affischer, vepor och rollups. Vi tror på långsiktiga relationer. Vi har ordning i vår verksamhet samt konkurrerar rättvist och etiskt. Vi har högsta kreditvärdighet (AAA) enligt Bisnodes kreditvärderingssystem.

Läs mer: Teamet